середу, 28 серпня 2019 р.


Читати –
це круто!

( рекомендаційний список літератури
для учнів 4 - 6 класів)


Дорогі читайлики!
     Найдивовижніші пригоди, фантастичні баталії, детективні розслідування чекають на вас на сторінках нових і дуже цікавих, просто захоплюючих книжок.

     Кольб, С. Вітер у гриві/ С.  Кольб.- Х.: ВД «ШКОЛА», 2018.- 152 с.
     Це серія кумедних історій про коней і поні. У першій книзі головні герої поні Шоко і Кекс разом з іншими чотириногими ідуть у нову домівку. А що з цього вийде – читачі довідаються з самої книжки. І нудьгувати їм не доведеться !
     Кольб, С. У хвіст і в гриву/ С. Кольб.- Х.: ВД «ШКОЛА», 2018.- 136 с.
     У другій книзі Шоко і його друзяки цілком задоволені своїм життям на фермі. Але , одного дня хазяйка вбила собі в голову, що поні відтепер братимуть участь у заняттях із верхової їзди… Але з Шоко цей номер не пройде.
    Кольб, С. Нюх не підведе/ С. Кольб.- Х.: ВД «ШКОЛА», 2018.- 152 с.
    У треті й книзі лісова прогулянка Шоко, Кекса та всієї ватаги завершується несподіванкою: на їхню ферму придибало дике порося. Що вже там зчинилося?.. Ох уже ці невгамовні поні!
     Кольб, С. Невже це любов?/ С. Кольб.- Х.: ВД «ШКОЛА», 2018.- 144 с.
     Шоко не вірить власним очам: на конярській фермі оселився новенький понію Чи то пак… мила дівчинка поні. Шоко раптом відчув себе геть недобре. Такого з ним ще не було. Невже це якась хвороба?
     Муул, Б. Звіродухи. Народжені вільними: Кн. 1/ Б. Муул.- Х.: Ранок, 2018.- 304 с.
     Один спалах – та життя чотирьох дітей із різних куточків змінюється назавжди: відтепер вони поєднані зі звіродухами. Таке поєднання відкриває нездоланну силу та велику відповідальність.     
     Стівотер, М. Звіродухи. Полювання: Кн. 2/ М. Стівотер.- Х.: Ранок, 2018.- 272с.
     Насувається велика пітьма. Головні герої готові битися проти ворогів і долати свої страхи. І навіть не підозрюють, що кожному з них,сміливих і відданих  великій меті, все ж таки доведеться  зробити важкий вибір між долею світу та особистими інтересами.
     Нікс, Г. Звіродухи. Кревні узи: Кн.3/Г. Нікс.- Х.: Ранок, 2018.-320 с.
     Пожирач повернувся на землі Ердасу. А разом із ним армія завойовників вступила на благодатні землі. Чи зможуть четверо дітлахів завадити Пожирачу?
     Стівенсон, С. Агата Містері. Крадіжка на Ніагарському водоспаді/ С. Стівенсон.- К.: РІДНА МОВА, 2018.- 128 с.
     Канадський злодій пограбував сейф знаменитої оперної співачки й зник, прихопивши надзвичайно дорогоцінні коштовності. Лише юним детективам до снаги розкрити брутальний злочин!
     Стівенсон, С. Агата Міфстері. Скарб Бермудських островів/ С. Стівенсон.- К.: РІДНА МОВА, 2018.- 128 с.
     Агаті та її двоюрідному братові належить зустрітися не лише із жадібним і небезпечним злочинцем, а й із давніми морськими божествами…
     Стівенсон, С. Агата Містері. Убивство на Ейфелевій вежі/ С. Стівенсон.- К.: РІДНА МОВА, 2018.- 128 с.
     На юного детектива чекає складне та небезпечне розслідування – пошуки вбивці дипломата, отруєного в ресторані.

   

Немає коментарів:

Дописати коментар